Hotel Forrás****
6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 14-24.

Az újszegedi Hunguest Hotel Forrás mind belsőleg, mind külsőleg teljes mértékben megújul, négycsillagos szobákkal és szolgáltatásokkal várja régi és új vendégeit.

A légkondicionált szálloda 194 szobája között kétágyas szobák, összenyitható szobák, mozgáskorlátozott vendégeknek speciálisan kialakított akadálymentes szobák, apartmanok és luxus lakosztályok egyaránt megtalálhatóak. Az apartmanok és lakosztályok egy része jacuzzival és/vagy kandallóval felszerelt. A szobákban ingyenes WiFi internetkapcsolat van.

A közel 500 fő befogadására alkalmas megújult étterem, lobby bár, három konferenciaterem (450, 150 és 50 fős), a szekciótermek, valamint a szálloda Szegeden egyedülálló kertje színvonalas rendezvények és kerti partik lebonyolítására alkalmas.

Új szolgáltatásként a szállodában négypályás bowling-pálya bárpulttal, Xbox-szoba, gyermek játszószoba áll a vendégek rendelkezésére. A “szépségfarmon” belül kozmetika, fodrászat, szolárium, manikűr, pedikűr található. A biliárdszalon mellett óriáskivetítőn élvezhetőek a sportközvetítések.

A szálloda szomszédságában található fürdőkomlexum (a régi Partfürdő és Gomba) is teljes felújításra kerül. Az új
Napfényfürdő Aquapolis Szeged egy 3000 fő befogadására képes, 4400 m2 vízfelülettel rendelkező wellness, élmény és gyógyászati komplexum lesz, amely a gyógyulás (nappali kórház), kikapcsolódás ("csendes wellness"), regenerálódás (masszázsszobák, szaunák), szórakozás (élménymedencék) és az aktív pihenés (Európa leghosszabb éves üzemelésű vízicsúszdája) lehetőségével vár minden korosztályt.

A Hotel Forrás a szállodavendégek részére ingyenes napi belépőt biztosít Napfényfürdő Aquapolis Szeged (Élményfürdő csúszdaparkkal, Gyógymedence, Nyári fürdő) üzemelő medencéihez, valamint 7.00 és 9.30 óra között a Napfényfürdő Aquapolis Szeged "csendes wellness" részlegébe is.