Kedves volt Évfolyamtársam!

Egy negyedszázad telt el azóta, hogy 1990-ben diplomát szereztünk Szegeden, a SZOTE Általános Orvosi és Fogorvosi Karán. A végzett kollégák részére az előző 2 alkalomhoz hasonlóan most a 25 éves évfolyamtalálkozót szervezzük meg Szegeden, 2015. október 10-én, szombaton.

Az időpont kiválasztása ez év márc.-ban közös döntés alapján (60-an szavaztunk) történt,
mely megtekinthető itt:  http://doodle.com/vur482hpvs28uk63# 

A szervezéssel, szintén közös döntés alapján (legutóbbi találkozón szavaztuk meg szóban), ezennel is a Top Congress Kft-t bíztuk meg, mivel korábban elégedettek voltunk a szolgáltatásaikkal. Igyekszünk mindenkit értesíteni levélben vagy e-mail üzenetben és reméljük, az előző találkozókhoz hasonlóan az idén is sokan el tudnak jönni.

A programot a korábbi találkozókhoz hasonlóan tervezzük:

Október 10-én délelőtt 11 órától egy állófogadás és utána 12 órától évfolyamgyűlés lesz a Szemészeti Klinika tantermében (bejárat a Tisza Lajos körút-Sebészeti Klinika felől). Ezen a programon csak a volt hallgatók vennének részt, kísérő családtagok nem.

Este bankett vacsorát ajánlunk az újszegedi  Forrás Szálloda**** éttermében (6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 16-24.) 19 órától, mely rendezvényre szeretettel hívjuk és várjuk a hozzátartozókat is. 

A Hotel Forrásban lefoglaltunk 1 ágyas és 2 ágyas szobákat 2015. október 10-re. Szállást a jelentkezési lapon lehet megrendelni, legkésőbb 2015.szeptember 20-ig. 

  A volt hallgatók részvételi díját, a lefoglalt szállás díját és a bankett vacsora árát a szervező iroda részére lehet befizetni a jelentkezési lapon megjelöltek szerint, az MKB Bank Zrt 10300002-10469316-49020018 sz. bankszámlára, a résztvevő nevének feltüntetésével.

A szervezéssel kapcsolatban két kérésünk van: az egyik, hogy részvételi szándékod vagy esetleges távolmaradásod a bejelentkezési lap mielőbbi elküldésével jelezd; a másik kérés: vedd fel a kapcsolatot a környezetedben dolgozó/lakó volt évfolyamtársakkal, tudakold meg, hogy kaptak-e ilyen értesítést és ha nem, tájékoztasd őket. 

Több volt évfolyamtársunk címe, tartózkodási helye még ismeretlen. Ha tudod címüket, jelentkezéseddel együtt juttasd el a szervező Top Congress Kft. részére e-mail-en az info@top-congress.hu e-mail címre vagy telefonon a 30-968-2725 számra. A legfontosabb kérésünk természetesen az, hogy gyere el, vegyél részt a találkozón.  

Válaszod nemleges esetben is várjuk! Ha legnagyobb sajnálatunkra most nem tudsz eljönni, kérünk, hogy egy levélben számolj be az elmúlt 25 évedről, ami a délelőtti beszélgetésen felolvasásra kerül majd. 

Üdvözlettel:
Gömöri Edina megbízásából

 Top Congress Kft.
Nagy Károly ügyvezető
mobil tel: 30-968-2725