FONTOS INFORMÁCIÓK

A kongresszus időpontja és helye:
     2016. május 6-7.
     Siófok – Prémium Hotel Panoráma**** (8600 Siófok, Beszédes sétány 80.)

A 2016. ÉVI KONGRESSZUS FŐ TÉMÁI

·                  fejfájások és neuromoduláció

·                  fejfájás és biológiai terápiák

·                  fejfájás és sclerosis multiplex

A fő témák mellett a következő témákban nyílik lehetőség előadások tartására:

·                  fejfájás ambulanciák bemutatkozása

·                  fejfájáskutatás

·                  esetismertetések

·                  szabadon választott téma

A kongresszuson felkért előadók 20, illetve 30 perces plenáris előadásokat tartanak; ezután 10 perces kiselőadások, majd kerekasztal megbeszélés, illetve vita következik

A kongresszus témaköreihez szabad előadások jelenthetők be. Az előadások időtartama 10 perc.

A felkért és bejelentett előadások összefoglaló kivonatát a szervező iroda info@top-congress.hu e-mail címére kérjük elküldeni, max. egy A4 oldalas terjedelemben, csatolt MS Word .doc vagy .rtf file-ban. Az összefoglalók a Magyar Fejfájás Társaság "Cephalalgia Hungarica"  kiadványában jelennek meg.

Az összefoglalók beküldési határideje: 2016. március 31.

RÉSZVÉTELI DÍJAK  (ÁFA-val) 2016. április 15-ig:

 

a Magyar Fejfájás Társaság tagjainak

25.000.-Ft

nem-tagoknak

31.000.-Ft

PhD, TDK hallgatóknak

22.000.-Ft

nyugdíjasoknak

22.000.-Ft

kísérő személyeknek

19.000.-Ft

A részvételi díj 2016. április 15. után, illetve a helyszínen társasági tagoknak 30.000.-Ft, nem tagoknak 36.000.-Ft; PhD, TDK  hallgatóknak, nyugdíjasoknak 27.000.-Ft

A részvételi díj tartalmazza az általános szervezési költségeket, a programfüzetet, a kitűzőt, a kávészünetek költségét és a május 6-i zenés bankett vacsorát. A tag/nem-tag részvételi díjak számlázásakor 10.150.-Ft étkezésként kerül feltüntetésre, illetve számlázásra.

Szakmai kiállítás
A kongresszus ideje alatt az érdekelt gyártó, forgalmazó cégek, vállalkozások szakmai termék-bemutatót tartanak.

Felelősség- és egyéb biztosítás
A rendezvény közzétett részvételi és egyéb díjai nem tartalmaznak baleset-, betegség-, poggyász- és felelősségbiztosítási díjat, így a felsorolt események bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.

Pénzügyek- számlázás
A megrendelt szolgáltatások költségei érvényes jogszabályok szerint kerülnek számlázásra. Számla – módosítás, új számla kiállítása a kongresszus végéig, legkésőbb 2016. május 7-ig lehetséges. Ezen időpont után nincs lehetőség a megrendelés szerint kiadott számlán változtatni.
A kongresszus részvételi díját és egyéb költségeit a szervező iroda bankszámlájára lehet átutalni, a visszaigazolásban foglaltak szerint:
Top Congress Kft. Szeged   számlaszám:  MKB Bank Zrt. 10300002-10469316-49020018

Lemondási-módosítási feltételek
Lemondást kötbérmentesen kizárólag írásban (e-mail üzenet vagy fax) fogadunk el, legkésőbb 2016. március 15-ig. Ezt követően a részvételi díjat már nem áll módunkban visszatéríteni és felszámítjuk az esetleges kötbéreket is.

Továbbképzés
A kongresszus az elméleti továbbképzésre vonatkozó rendelet alapján az OFTEX-en akkreditálásra került. Kódszáma: 62823. Célcsoport: neurológus és gyermekneurológus szakorvosok, pszichiáterek, háziorvosok, idegsebészek, aneszteziológusok, klinikai szakpszichológusok.
  A kreditpontszám: hallgatóknak 10 pont, előadóknak további 10 pont. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kreditpontok igazolásához szükséges a jelenléti ív aláírása és az orvosi pecsétszám is! Kérjük, hogy érkezéskor a jelenléti ívet mindenki írja alá és feltétlenül adja meg (ellenőrízze) orvosi pecsétszámát is és frissítse adatait (ha szükséges)!