VII. Szegedi Emlőrák Szimpózium

Szeged, 2017. szeptember 15-17.

Általános információk

 A szimpózium időpontja:                           2017. szeptember 15-17.

A szimpózium helyszíne:

SZTE Tanulmányi- és Információs Központ (TIK)
6722 Szeged, Ady tér 10.


  Részvételi díjak
:
  (ÁFA-val)

 

2017. aug. 31-ig

 

 

orvosoknak

40.000.-Ft

 

 

szakdolgozóknak

20.000.-Ft

 

 

kísérő személyeknek

20.000.-Ft

 

2017.augusztus 31. utáni és helyszíni jelentkezés esetén a díjak 5.000.-Ft-al emekednek

A regisztrált résztvevők jogosultak a szimpóziumi kiadványra, a szakmai-tudományos programok és a kiállítás látogatására, és részt vehetnek valamennyi társasági rendezvényen.

 A kísérő személyek részvételi díja a programban szereplő esti társasági rendezvények költségét is tartalmazza.

Előadások

A felkért referátumok mellett várjuk emlőrák-témájú 15 perces előadások bejelentését. A jelentkezéseket eredeti, saját eredményekről szóló beszámolóval kérjük, bármilyen emlőrákkal kapcsolatos kísérletes vagy klinikai témában. Kérjük, hogy a bejelentéssel egyidejűleg, de legkésőbb 2017. augusztus 15-ig az előadás rövid összefoglalóját is szíveskedjenek elküldeni az info@top-congress.hu e-mail címre. Az előadók részére számítógépes prezentációs lehetőséget biztosítunk (MS Office XP, PowerPoint). A bejelentett prezentációk elfogadásáról, illetve besorolásáról a Tudományos Bizottság dönt, és erről értesítést küld.

Várjuk saját eredményeik, tudományos feldolgozásuk prezentálását a „Tudományos előadások” (szeptember 17. délelőtt), illetve a „Szakdolgozói fórum” (szeptember 15. délután) üléseken.

A legjobb prezentációkat mindkét fórumon díjazzuk az országos bíráló bizottság javaslata („a VII. Szegedi Emlőrák Szimpózium legjobb előadása”) illetve a közönség szavazata („a VII. Szegedi Emlőrák Szimpózium közönségdíja”) alapján. Workshop

Preoperatív, neoadjuváns illetve ritka (pld. terhességi és BRCA mutáns) esetek (Dr.Vörös András, Dr.Kővári Bence, Dr.Ormándi Katalin, Dr.Paszt Attila, Dr.Simonka Zsolt, Dr.Kelemen Gyöngyi, Dr.Kószó Renáta, meghívott szakember: Dr.Madaras Lilla)

 Regisztráció

A szimpóziumra történő bejelentkezéseket elsősorban elektronikus formában várjuk a rendezvény honlapjáról: http://top-congress.hu/2017/szesz2017

Kérjük, hogy e-mail elérhetőségét, bejelentkezési és egyéb adatait gondosan adja meg. Ha bejelentkezéskor bármilyen problémát tapasztal, kérjük jelezze a szervező iroda info@top-congress.hu  e-mail címére. Internet-kapcsolat hiányában elfogadjuk a postai úton vagy faxon elküldött jelentkezési lapokat is.  

  

Tanfolyami kreditpontok

 

A szimpózium OFTEX akkreditálása megtörtént. Szakképesítések, amelyekhez pontszámként elszámolható (18 pont): cytopathológia, házi orvostan, izotópdiagnosztika, klinikai onkológia, kórbonctan-kórszövettan, nukleáris medicina, pathológia, radiológia, sebészet, sugártherápia, belgyógyászat, bőrgyógyászat, immunológia, klinikai genetika, tüdőgyógyászat, palliatív terápia, nőgyógyászat. Az előadók további 5 pontot kapnak.

A tanfolyam teljesítéséhez szükséges feltételek: minden tanfolyami napon a jelenléti ív aláírása (a jelenléti íveket a regisztrációs pultnál lehet aláírni), valamint a tesztfeladatok megfelelő szintű teljesítése.

A teszt feladatsort a regisztrált résztvevők a kongreszusi táskában találják meg. A kitöltött feladatsort a regisztrációs pultnál lehet leadni, legkésőbb szept. 17-én vasárnap 15:00 óráig.

Amennyiben valamely feltétel nem teljesül, úgy a kreditpontok elszámolására nincs lehetőség.

 

Szállás

A szimpózium idejére a szervezők lefoglalták a szükséges szállodai szobákat. A szállásajánlatot a jelentkezési nyomtatványok tartalmazzák. A szállásmegrendelések elfogadása beérkezésük sorrendjében történik. A költségek befizetéséhez előleg-bekérőt küldünk. A megrendelt szállás a visszaigazolásban megadott időpontig, előzetesen fizetendő bankátutalással. A megrendelt, de le nem mondott szállás díját - igénybevételtől függetlenül - ki kell fizetni.

Kérjük, hogy szállásigényét jelentkezése alkalmával pontosan jelezze. 

 

Ebéd

A szimpózium helyszínén szeptember 17-én szervezett ebéd lehetőséget biztosítunk, kérjük, megrendelése alkalmával jelezze igényét.  


Társasági programok

2017. szeptember 15. este állófogadás
2017. szeptember 16. konferencia vacsora
                                                                                                                                          

 

Parkolás Szegeden

Szeged belvárosában, illetve a Mars téren és a Nagykörút által határolt terület jelentős részén csak fizető parkolóhelyek vannak, melyek - munkanapokon 8-18 óra között – csak fizetés ellenében vehetők igénybe. 2017. június 6-ától Szegeden megváltozott a parkolási rend. Két parkolási zóna található (zöld és sárga) melyeken parkolóautomatákat helyeztek el. A parkolóautomatákból parkolójegy váltható, de csak érméket fogadnak el, papírpénzt nem. Az automatákon megtalálhatók a mobilparkoláshoz szükséges, az adott zónára érvényes telefonszámok. Újszegeden nincs fizető parkolási zóna. Részletes információk a szegedi parkolási rendszerről az Interneten: http://www.szepark.hu. vagy http://www.szkt.hu  A szimpózium helyszínén, a  TIK mélygarázsában is van zárt, őrzött parkolási lehetőség, díja 2.000.-Ft/nap/gépkocsi.


Felelősség- és egyéb biztosítás

A szimpózium közzétett részvételi és egyéb díjai nem tartalmaznak baleset-, betegség-, poggyász- és felelősségbiztosítási díjat, így a felsorolt események bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni. 


Pénzügyek – számlázás

A megrendelt szolgáltatások költségét az érvényes jogszabályok szerint tüntetjük fel a számlán. Számla-módosítás, új számla kiállítása a rendezvény végéig, legkésőbb 2017. szeptember 17-ig lehetséges, az eredeti számla-példány visszajuttatásával. Ezen időpont után nem áll módunkban a megrendelés szerint kiadott számlán változtatni. 


Lemondási feltételek

Lemondást kötbérmentesen kizárólag írásban (e-mail üzenet vagy fax) fogadunk el, legkésőbb 2017. augusztus 1-ig. Ezt követően a részvételi díjat már nem áll módunkban visszatéríteni és felszámítjuk az esetleges kötbéreket is.