ˇ          

SZÁLLÁS

A kongresszus helyszíne a 4 csillagos Prémium Hotel Panoráma, mely a Balaton déli partján, Siófok-Aranyparton a városközponttól néhány percnyi sétatávolságra, közvetlenül a Balaton-parton helyezkedik el. A szálloda 148 szobával rendelkezik, melyek között franciaágyas és külön ágyas szoba egyaránt található.

Az ízlésesen berendezett szobák többsége erkélyes, mindegyik klimatizált, SAT-TV-vel, telefonnal, internet-csatlakozással, minibárral, széffel rendelkezik, a fürdőszobák káddal és hajszárítóval felszereltek.

A külön ágyas szobákban pótágy elhelyezésére is van lehetőség, egy gyermek számára, 12 éves korig.

A szobák többségéből gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra.

A Prémium Hotel Panoráma**** wellness szolgáltatásaival a vendégek kipihenhetik a hétköznapok fáradalmait és erőt meríthetnek munkájuk folytatásához. A wellness részleg központi része a fedett uszoda, de ezen kívül a szálloda barlanghatású élményfürdővel és szaunaparkkal is rendelkezik.Fürdőruháját ne felejtse otthon!

Parkolás: a szálloda zárt parkolójában a parkolási díj 1.000.-Ft/éj

Amennyiben kétágyas szobában kér szállást, kérjük, hogy szobatársával beszélje meg, pontosan egyeztessék elképzeléseiket, mert a szoba árát akkor is meg kell fizetni, ha a szobában a megadottnál kevesebb személy lakik (pld. a megjelölt szobatárs időközben lemondja részvételét vagy lemondás nélkül nem veszi igénybe).

A megrendelt szállást a visszaigazolás, illetve a megküldött számla alapján kérjük majd befizetni.

SZÁLLÁSAJÁNLAT

szállásdíj reggelivel, adókkal
éjszakánként

1 ágyas szoba
ára

2 ágyas szoba
ára

Prémium Hotel Panoráma**** - Siófok

15.500.-Ft

21.400.-Ft

 

 

EBÉD

A kongresszus helyszínén, a szálloda éttermében ebédet ajánlunk előzetes jelentkezések alapján május 7-én és május 8-án.
Az ebéd ára 4.500.-Ft/fő/nap. A helyszínen ebéd-rendelésre csak korlátozott számban lesz lehetőség, ezért kérjük, hogy igényét a jelentkezési lapon jelezze előre.